skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Het Welkin platform voor Kinesiologie biedt de mogelijkheid aan Kinesiologen en instructeurs van Kinesiologiecursussen om zich te presenteren op dit platform.

Presenteer jezelf als Kinesioloog

Ben je student Kinesiologie of afgestudeerd Kinesioloog? Dan kun je jezelf presenteren op dit platform. Meld je aan via onderstaand contactformulier en je ontvangt een excelformulier waarop jij jouw gegevens invult. Deze mail je aan ons terug met een pasfoto. Nadat je de factuur hebt betaald, maken we jouw persoonlijke pagina aan. De kosten voor een eigen pagina als Kinesioloog op dit platform bedragen € 49,50 (ex BTW) per jaar.

Plan jouw Kinesiologie cursus op het platform

Ben je gecertificeerd instructeur voor één van de Kinesiologie cursussen op deze website? Dan kun je jouw cursussen op het platform inplannen. Zo kunnen bezoekers van dit platform direct inschrijven op jouw cursus. Heb je al een Kinesiologenprofiel? Dan hoef je niets extra’s te betalen, maar je geeft wel aan ons door voor welke cursussen je gecertificeerd bent (certificaten overleggen). Heb je geen Kinesiologenprofiel? Dan bedragen de kosten voor het aanbieden van jouw cursussen € 49,50 (ex BTW) per jaar.

Nieuwe cursus aanbieden op het platform?

Heb jij een nieuwe Kinesiologiecursus ontwikkeld, waarbij de spiertest het belangrijkste instrument is? Dan kun je, als de cursus een accreditatie heeft, een nieuwe cursuspagina laten aanmaken op het platform. De kosten per nieuwe cursus bedragen eenmalig € 30,- (ex BTW). Met jouw Kinesiologenprofiel of cursussenprofiel kun je de cursus vervolgens zelf inplannen. Zijn er meerdere instructeurs die jouw cursus mogen geven? Dan kunnen zij de cursus zelf inplannen met hun eigen Kinesiologen- of cursussenprofiel.

Inschrijfformulier
Back To Top