skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Petra Hermans

Hallo, ik ben Petra Hermans, geboren in 1961 en moeder van 2 kinderen.

Het pedicurevak beoefen ik al 20 jaar en ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik startte met de opleiding voetreflexzonemassage en beoefen deze tak nu enkele jaren. Ondertussen bekroop me het gevoel dat ik wat meer wilde weten. Ik miste aanvullende mogelijkheden zoals bv. het uittesten van vitaminen en mineralen. Een manier om dat te testen vond ik in de Kinesiologie.

Meer informatie

Dat werd de volgende opleiding die ik ging volgen. Na touch for health en diverse andere cursussen zoals stress release, voeding en leefblind, kreeg kinesiologie met te pakken en werd ik zo enthousiast dat het mijn passie is geworden.

Kinesiologie vind ik zo bijzonder omdat het werkt met spiertesten waarbij de cliënt zelf goed kan voelen wat de uitslag is van de spiertest. Door middel van het spiertesten wordt vaak snel duidelijk wat de oorzaak is van de klacht of het probleem. Die klacht is eigenlijk een uiting van het lichaam dat het zich niet meer in balans voelt. Met diverse technieken wordt waar mogelijk het verstoorde evenwicht herstelt en proberen we samen inzicht te krijgen in de klacht, om te voorkomen dat hetzelfde probleem in een andere vorm terugkomt.

Doordat we werken met de energie van de cliënt zelf wordt het unieke zelfherstellende vermogen van het lichaam aan het werk gezet, zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer levensenergie vrijkomt waardoor de persoon in kwestie zijn weg verder kan vervolgen.

De diverse technieken kunnen ook worden ingezet bij het navolgen van een doel. Door stressoren aan te pakken met methodes uit de kinesiologie merk je dat het doel bereikbaar wordt.

Duur van 1e consult: 60 min
Kosten 1e consult: € 70,-
Duur van vervolg consult: 60 min
Kosten vervolg consult: € 70,-
Aangesloten bij beroepsvereniging: Nee

Vergoeding door verzekeraars

(mits in pakket):

Nee

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op:
Werkt onder andere met:
Kinesiologie opleiding afgerond: Nee
Andere opleiding afgerond: Nee
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren:
MBK gevolgd: Nee
PSBK gevolgd: Nee
Faculty member: Nee
Instructeur: Nee
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Nee

Contact

Van Wassenbergstraat 7
5126 HE Gilze
Noord-Brabant, Nederland

06-34082159
info@natuurgeneeskundigepraktijkgilze.nl
www.natuurgeneeskundigepraktijkgilze.nl

Do not believe just because wise men say so…examine and experience yourself!

Back To Top