skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Monique Brandsma

Ik ben Monique Brandsma en het is mijn missie jou te helpen jouw doelen te bereiken. Door Kinesiologie te combineren met Orthomoleculaire Geneeskunde sla ik een brug tussen het energetisch lichaam en de fysiology. Lichaam en geest zijn immers één geheel. We kijken naar wat jou beweegt vanuit dit krachtige holistische perspectief. Hierdoor zijn er vaak maar een paar behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat je jezelf (weer) in beweging krijgt om steeds weer je balans te herstellen.

Meer informatie

Na een auto ongeluk ben ik in aanraking gekomen met de Kinesiologie. Ik had een, voor de reguliere geneeskunst, niet zichtbare wipplash. Ik had hoofdpijnen, pijn in mijn nek, stond voor mijn gevoel er bij als Quasimodo en massages hielpen niet. Ik was de wanhoop nabij toen ik terecht kwam bij een triggerpoint masseuse in Rheden die mij vertelde dat zij mij niet kon helpen omdat de spanning in mijn rugspieren van geen kant klopte. Zij verwees mij door naar Jim Townhill van Hanze Chiropraktie in Velp die mijn verlossing bleek.

In plaats dat hij naar mijn rug keek begon hij met het testen van mijn been en armfunktie door middel van spiertesten wat later om Applied Kinesiology bleek te gaan. Het was met deze techniek snel duidelijk dat op verschillende punten er een groot verschil was in kracht en energie. Een disbalans in mijn ruggewervels dus. Een aantal snelle correcties later was ik na maanden weer pijnvrij en stond ik weer recht. Ik heb me er in verdiept en werd snel verliefd op de energetische vorm.

Na een gesprek met Iris Jongmans van TOPKI was ik om. Ik ging in opleiding voor de volledige Kinesiologie opleiding. Een beslissing waar ik tot de dag van vandaag geen moment spijt van heb gehad. Het is behalve een geweldige opleiding waarmee je mensen daadwerkelijk stappen verder helpt ook een bijzondere verrijking van mijzelf als persoonlijkheid. Het heeft prachtige mensen in mijn leven gebracht en nu ik deze stap heb gezet, duidelijk gemaakt waar ik als therapeut en vooral als mens naar toe wil.

Duur van 1e consult: 1,5 uur
Kosten 1e consult: € 75
Duur van vervolg consult: 1,5 uur
Kosten vervolg consult: € 75
Aangesloten bij beroepsvereniging: Nee
Vergoeding door verzekeraars
(mits in pakket):
Nee

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Volwassenen, jong volwassenen en kinderen
Werkt onder andere met:
  • Je kunt bij mij terecht voor “niet lekker in je vel zitten” tot gezondheidsklachten
  • Lichamelijke klachten en stress gerelateerde klachten
  • Het bereiken van een gezond gewicht
  • Overwinnen en voorkomen van burn-out
  • Overwinnen van (terugkerende) sportblessures
  • Gezond zwanger en verder na de bevalling
  • Overwinnen van ogenschijnlijke prestatieplafonds
  • Allergieën
  • Voedsel intoleranties en nog veel meer.
Kinesiologie opleiding afgerond: Nee
Andere opleiding afgerond: Nee
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 251 – 500
MBK gevolgd: Nee
PSBK gevolgd: Nee
Faculty member: Nee
Instructeur: Nee
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Nee

Contact

Ratelaarstraat 36
6832 DK Arnhem
Gelderland, Nederland

06-19075388
info@purple-kinesiology.nl
www.purple-kinesiology.nl/

Elke weg naar verandering begint met het nemen van de eerste stap…

Back To Top