skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Mies Bartholomeus

De dag dat ik kennismaakte met de kinesiologie, in de hof van Axen bij Coby Schasfoort in novenber 1984, was de dag die mijn leven blijvend ten goede heeft verandert. Het wonder en de eenvoud van de Kinesiologie is voor mij tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie.
Echte heling komt van binnenuit. Voor mij is de kiesiologie de weg naar de antwoorden, die van binnen uit heling kunnen brengen. Voor mij is dit de manier om mensen in contact te brengen met hum eigen Wijsheid.

Meer informatie

Ik ben Mies Bartholomeus. Geboren in Heerlen in 1949. Sinds 1975 woon en werkzaam in Friesland. Mijn werkzame leven begon als docent Aardrijkskunde aan de middelbare school, aanvankelijk in Geleen, later in Heerlen en uiteindelijk aan het toenmalige Nassau College in Heerenveen.

Mijn eigen dyslexie en die van mijn leerlingen heeft me in contact gebracht met de Kinesiologie. Daarmee is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Vanaf 1984 heb ik mij bekwaamd in alle vormen van kinesiologie waarin hier in Nederland werd lesgegeven. En, omdat ik toch een lerares ben, alle tot op het niveau van docent.

September 1987 ben ik gestart met mijn eigen praktijk aan huis in Sint Nicolaasga. Het twintig jarig bestaan van de praktijk was aanleiding voor mij om het minisymposium “Niet te geloven” te organiseren in de RK Kerk in Sint Nicolaasga.

Iedere dag mogen werken met mensen, groot, klein of heel klein, is voor mij inspiratie en een creatieve uitdaging. De wijsheid van het lichaam die zich laat kennen met de spiertest, de basis van de kinesiologie, verwondert mij iedere dag opnieuw. Heerlijk om zo te mogen werken en daarmee mensen van dienst te kunnen zijn

Duur van 1e consult: 1,5 uur
Kosten 1e consult: € 60,00 – € 90,00
Duur van vervolg consult: 1 of 1,5 uur
Kosten vervolg consult: € 60,00 – € 90,00
Aangesloten bij beroepsvereniging: Ja, B.v.K.
Vergoeding door verzekeraars (mits in pakket): Nee

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op:
Werkt onder andere met:
Kinesiologie opleiding afgerond:
Andere opleiding afgerond:
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren:
MBK gevolgd:
PSBK gevolgd:
Faculty member:
Instructeur:
Docent aan instituut:
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming:
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut:
Ontwikkelaar/grondlegger

Contact

Uranusstraat 5
8521 LZ Sint Nicolaasga
Friesland, Nederland

0513-431312
info@miesbartholomeus.nl
www.miesbartholomeus.nl/

Langzaam maar zeker weer degene worden die je bedoeld was te zijn

Back To Top