skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Irene Boonstoppel

“Our greatest fear is … that we are powerfull beyond measure”.

Ik werk vooral met vrouwelijke ondernemers die ondanks hun angsten in hun kracht willen gaan staan om van daar uit te ondernemen. Ik begeleid ze door hun blokkades heen zodat ze kunnen gaan stralen.

Klachten waarmee mensen komen zijn: fysieke klachten; angst voor zichtbaarheid; niet (goed) kunnen plannen; onrust; niet gegrond zijn; oude trauma’s.

Meer informatie

De aanhouder wint: na twee afgeronde opleidingen had ik vier jaar geleden nog niet mijn passie gevonden, hield ik geen rekening met mijn hoge gevoeligheid, liet ik me soms omver blazen doordat oude onverwerkte pijnen werden geraakt, durfde ik niet te gaan staan voor wie ik ben of openlijk voor mijn kwaliteiten uit te komen.

Ik had al veel gedaan om lekkerder en steviger in mijn vel te zitten, maar kon mijn toenmalige werk als leerkracht door tinnitus (oorsuizen) niet meer blijven doen. Toen ik rond diezelfde tijd met kinesiologie in aanraking kwam, ging er als het ware een lampje aan. Alles wat ik tot dan toe had gedaan viel voor mij op zijn plek. Ik verslond altijd al boeken over persoonlijke ontwikkeling, verschillende vormen van therapie, voeding, chakra’s, genezing en meer. En nu kreeg alles een plek en kon ik gaan gebruiken wat ik allemaal wist.

Wat ik daarnaast vooral heel fijn vond, was dat wanneer iemand een sessie ontvangt, diegene actief meedoet en kan voelen wat een herinnering, gedachte, voedingsmiddel, supplement of beweging doet in zijn of haar lichaam. Tijdens cursussen, sessies en het oefenen heb ik veel van mijn thema’s uit kunnen werken en zo ben ik in mijn kracht gekomen.

Tijdens de opleiding ben ik al vrij snel sessies gaan geven. Tientallen mensen hebben al mooie resultaten bereikt, variërend van langdurige fysieke klachten die snel weg waren; opkomende griep die in de kiem werd gesmoord; oude onverwerkte trauma’s die aan het licht kwamen en verwerkt konden worden; inzicht in beperkende gedachten die gekeerd konden worden; meer geld durven vragen (en krijgen!) voor diensten; stress op spannende gebeurtenissen zoals examens loslaten; beter kunnen plannen; en meer.

Je bent welkom. Wil je eerst meer weten of kennismaken, vraag dan een gratis Skype-sessie aan via mijn website.

Duur van 1e consult: 60 min
Kosten 1e consult: € 79
Duur van vervolg consult: 60 min
Kosten vervolg consult: € 79
Aangesloten bij beroepsvereniging: Ja, Aspirant-lid VBAG

Vergoeding door verzekeraars

(mits in pakket):

Nee

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Gedreven vrouwelijke zzp-ers, waaronder coaches, therapeuten en trainers die volledig in hun kracht willen staan om van daar uit te ondernemen.
Werkt onder andere met: Klachten waar ik veel mee werk zijn oude onverwerkte trauma’s, zelf-ondermijnende gedachten, moeite met focus, plannen en organiseren, last van hooggevoeligheid. Ook met fysieke klachten als rugpijn en hoofdpijn hebben cliënten goede resultaten bereikt.
Kinesiologie opleiding afgerond: Ja, Welkin Kinesiologie College
Andere opleiding afgerond: Nee
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 501 – 1000
MBK gevolgd: Nee
PSBK gevolgd: Nee
Faculty member: Nee
Instructeur: Ja, De kunst van het Spiertesten, Touch for Health 1-4, Stress Release 1-4, Energiecentra, Verlicht hoofdpijn en nekproblemen, acupressuur om fysiek ongemak te verlichten, oefenmoment kinesiologie
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Nee
Kinesiologische opleiding
Instructeur/docent

Contact

Vliststraat 11
2314 XK Leiden
Zuid-Holland, Nederland

06-50284651
irene@lekkerinjeondernemersvel.nl
lekkerinjeondernemersvel.nl/

“Alles wat we zijn, is het resultaat van wat we dachten.” Siddhartha Gautama Boeddha

Back To Top