skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Hennie Dekker – Kattouw

Mijn naam is Hennie Dekker, getrouwd en moeder van drie dochters.

Ik ben in aanraking gekomen met kinesiologie door één van mijn dochters. De wijze waarop zij na een behandeling anders in het leven stond vond ik wonderlijk. Mijn interesse was gewekt en na de eerste Touch for Health modules en Stress Release 1 t/m 4 heb ik besloten dat ik verder wilde gaan in de kinesiologie.

Meer informatie

Ik blijf mij verwonderen hoe bijzonder het is om met de spiertesten de informatie van het lichaam op te vragen en antwoorden te krijgen.

Mijn taak als kinesioloog is om deze antwoorden te vertalen zodat er inzicht en bewustwording wordt verkregen in het ontstaan van de klacht. Vervolgens gaan we uitzoeken welke kinesiologische technieken er nodig zijn om het zelfhelend vermogen te stimuleren. Zodat je weer zelfstandig in staat bent om je levensweg te vervolgen en beter (mentale) weerstand kan bieden tegen klachten en problemen. De balans in het lichaam is weer hersteld. Hierdoor is ieders proces uniek

Iedereen zou de kennis van Touch for Health in huis moeten hebben. Vanuit Touch for Health is de basis gelegd van het vak Kinesiologie en deze basis wil ik graag overdragen aan anderen.

Je activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Touch for Health helpt je om de balans in het lichaam te herstellen.

Duur van 1e consult: ca 1,5 uur
Kosten 1e consult: € 70
Duur van vervolg consult: ca. 1 uur tot 1,5 uur
Kosten vervolg consult: € 70
Aangesloten bij beroepsvereniging: Ja, VBAG en koepelorganisatie RBCZ

Vergoeding door verzekeraars

(mits in pakket):

Ja

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Ik richt mij met name op jongeren en volwassenen. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom.
Werkt onder andere met: Je kunt bij mij terecht voor o.a. stress gerelateerde klachten, niet lekker in je vel zitten, hooikoorts, hoofdpijn
Kinesiologie opleiding afgerond: Ja, NSK
Andere opleiding afgerond: Nee
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 0 – 100
MBK gevolgd: Ja, NSK
PSBK gevolgd: Ja, NSK
Faculty member: Nee
Instructeur: Ja, Touch for Health 1-4
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Ja, NSK
Kinesiologische opleiding
MBK afgerond
PSBK afgerond
Instructeur/docent
Oprichter/bestuurslid instituut
Vergoed door zorgverzekeraar

Contact

Regulus 74
7904 KL Hoogeveen
Drenthe, Nederland

06-34332140
h.kattouw@gmail.com
www.praktijkjivana.nl/

Back To Top