skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Heleen Snoek

Iedereen is een uniek stukje van de puzzel die we het Universum noemen.

Ik ben Heleen Snoek, geboren in 1967, gehuwd en moeder van drie kids. In 2006 kwam ik in aanraking met Kinesiologie en was meteen enthousiast. Het sloot op een verrassende manier aan bij mijn oorspronkelijke opleiding (Bewegingswetenschappen) en mijn interesse in de oosterse denk- en geneeswijzen (gevoed door diverse reizen naar mystieke plaatsen in Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika).

Na mijn studie was ik voornamelijk werkzaam in de IT-sector en hoewel ik dat met veel plezier deed, was het toch niet wat ik echt wilde. Ik miste de menselijke factor en een soort zingeving.

Meer informatie

Door Kinesiologie heb ik nu bereikt wat ik daadwerkelijk wil: werken met mensen vanuit een totaalbeeld van welzijn en hen begeleiden in hun eigen ontwikkelingsproces. Iedereen is immers uniek en volgt zijn eigen weg met zijn specifieke hindernissen en valkuilen!

Kinesiologie helpt bij het overwinnen van dergelijke belemmeringen. Het is een zachte maar intensieve behandel methode, die uit gaat van een holistische benadering. Net als bij andere natuurgeneeskundige methoden staat de mens als geheel voorop en wordt het zelfherstellende vermogen aangesproken.

Het unieke van kinesiologie is de testmethode. Met spiertesten, die uitslagen geven in termen van sterk of zwak, sporen we tijdens een consult samen energetische blokkades bij jou op. Ook onbewustere lagen kunnen we hierdoor ontsluiten. Zo krijg je meer inzicht in de achtergrond van je klachten, word je je bewuster van je eigen vermogens en kun je meer verantwoordelijkheid nemen over je eigen welzijn. Als cliënt volg je daarin je eigen proces, wat ik als kinesioloog begeleid.

In mijn praktijk werk ik onder andere met technieken uit Touch for Health, Stress Release, Leef- en Woordblind, LEAP, Chakra’s en technieken om allergieën te elimineren. De methode is ook uitermate geschikt voor babies en kinderen.

Duur van 1e consult: 1,5 uur
Kosten 1e consult: € 90
Duur van vervolg consult: 1 uur
Kosten vervolg consult: € 65
Aangesloten bij beroepsvereniging: Ja, BvK en VNT
Vergoeding door verzekeraars
(mits in pakket):
Ja

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Iedereen die meer balans en/of bewustwording zoekt in zijn of haar leven.
Werkt onder andere met: Je kunt met al je klachten bij mij terecht.Ik help je graag op weg naar de ware jij, zodat je kunt leven vanuit je hart.
Kinesiologie opleiding afgerond: Ja, Opleiding tot Professioneel Kinesioloog. Stichting Topki.
Andere opleiding afgerond: Nee
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 1001 – 2000
MBK gevolgd: Ja, Totaalbalans
PSBK gevolgd: Nee
Faculty member: Nee
Instructeur: Ja, Stress Release 1-4, Join 1 De Saboteur, Join 2 Conflicten, Woordblind, Leefblind, Kunst van het Spiertesten
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Ja, Bestuurslid Topki
Kinesiologische opleiding
MBK afgerond
Instructeur/docent
Oprichter/bestuurslid instituut
Vergoed door zorgverzekeraar

Contact

Sarphatipark 19
1073 CN Amsterdam
Noord-Holland, Nederland

020-6711523
heleen.snoek@kinesiologieamsterdam.nl
www.kinesiologieamsterdam.nl

Do not believe just because wise men say so…examine and experience yourself!

Back To Top