skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Corine Bouwer

Mijn specialiteit is het er voor zorgen dat mijn cliënten zich beter voelen, in hun kracht komen te staan, lichamelijke problemen te verbeteren of oplossen en emotioneel goed te balanceren. Dit doe ik met alle informatie en methodes die ik tot mijn beschikking heb en altijd in overleg met de cliënt.

Nieuw vanaf december Hulp bij autorijden na verkeerstrauma/examenvrees/faalangst (vanaf december 2016 inclusief rijlessen)  .

Meer informatie

Kom weer tot rust bij Praktijk De Vlinder

Corine: “Door Kinesiologie vond ik de balans weer”

Corine Bouwer houdt in Pijnacker aan de Prunuslaan praktijk met De Vlinder. Haar missie is om mensen te helpen de unieke talenten van de cliënten te activeren en leren gebruiken om dromen te verwezenlijken. Dat klinkt misschien zweverig, maar Corine staat met beide benen op de grond en ondersteunt de reguliere medische wetenschap helemaal.

Toch kan alternatieve geneeswijze, zoals bijvoorbeeld Kinesiologie zorgen voor overzicht en het hervinden van persoonlijke balans. Het kan ook letterlijk de pijn wegnemen.
Corine heeft Kinesiologie in 2006 per toeval ontdekt en is dan ook een echte ervaringsdeskundige. “Het ging destijds niet zo goed in mijn persoonlijke leven. Door Kinesiologie vond ik de balans weer”, vertelt ze openhartig. “Met deze levenslessen ben ik wijzer geworden. Het moest anders en nu weet ik: het kàn ook anders.”

In 2010 opende Corine haar eigen praktijk en heeft ze al heel wat cliënten op de rit geholpen. “We doen het samen. Ik geef daarnaast mensen ook wat huiswerk mee.”

Ze heeft al mooie resultaten geboekt. “Bijvoorbeeld het verhaal van een dame met overgewicht, een tick in haar gezicht en totaal geen zelfvertrouwen. Inmiddels gaat het prima met haar en heeft ze zelfs een leidinggevende functie gekregen in het bedrijf waar ze destijds zichzelf helemaal niet op haar plek voelde. Dat is mooi”, zegt ze bescheiden, maar toch trots.

Naast Kinesiologie geeft Corine ook Fonoforese- en Reikibehandelingen, Shiatsu Stoelmassage, Metamorfose massages. De workshop “Kennis maken met Fonoforese” mag niet ontbreken in je leven. Nieuw zijn de Cursus Stress Release 1/2, 3, 4 en Energiecentra.

Duur van 1e consult: 1,5 uur
Kosten 1e consult: € 72
Duur van vervolg consult: Tussen de 1 en 1,5 uur
Kosten vervolg consult: € 48,00 – € 72,00
Aangesloten bij beroepsvereniging: Nee
Vergoeding door verzekeraars (mits in pakket): Nee

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Ik richt me op jongeren en volwassenen tussen de 14 en 95 jaar. Ook zijn mensen welkom met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of bewoners uit een woongroep.
Werkt onder andere met:
  • Hormonale migraine
  • persoonlijke ontwikkeling
  • emotionele problemen
  • rouwverwerking
  • hulp bij autorijden na verkeerstrauma
  • examenvrees
  • faalangst (m.i.v. december 2016 incl. rijlessen)
Kinesiologie opleiding afgerond: Nee
Andere opleiding afgerond: Nee
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 251 –  500
MBK gevolgd: Ja, School voor homeopathie
PSBK gevolgd: Nee
Faculty member: Nee
Instructeur: Nee
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Nee
MBK afgerond

Contact

Prunuslaan 13
2641 AW Pijnacker
Zuid-Holland, Nederland

06-23582236
praktijkdevlinder@hotmail.com
www.depraktijkdevlinder.nl/

Enthousiast, open, begaan en vooral behulpzaam

Back To Top