skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Annet Kemmer

Het moment dat ik kinesiologie zelf ervaarde, wist ik: Dit wil ik ook kunnen! Ik vind het geweldig om in mijn werk als kinesioloog mensen te helpen blokkades in de energie op te heffen en hen in contact te brengen met de wijsheid van hun lichaam. Ik voel me dankbaar dat ik mensen in dit proces kan begeleiden en hen bewuster, stromender en krachtiger hun weg zie vervolgen.

Meer informatie

Ik ben Annet Kemmer, woon samen en ben moeder van een dochter en een zoon. Naast de kinesiologie geef ik ook stoelmassage in mijn praktijk. In mijn vrije tijd doe ik aan biodanza en yoga, lees ik graag, vind het fijn mijn vrienden te zien, bezoek de schouwburg en ga lekker de natuur in. Verder vind ik het fijn om creatief bezig te zijn.

Mijn praktijk ben ik in 2007 gestart met de stoelmassage. In 2009 ben ik met de kinesiologie gaan werken. Mijn praktijk heb ik Ki-no-nagare genoemd en is Japans voor : “stromende energie”. Dat is waar om het gaat…..de energie mag weer vrij stromen. Daar zit voor mij ook het universele in van kinesiologie.
Kinesiologie werkt verrassend. Het is nooit hetzelfde en de wijsheid van het lichaam zorgt dat de essentie van een probleem naar boven komt. Bij kinderen geniet ik altijd van de directheid, waarmee het lichaam reageert en hoe zij de energiestroom kunnen ervaren. Bij volwassenen gaat het proces vaak geleidelijker, maar is het effect even krachtig. De veelzijdigheid in zowel aanpak als het scala aan klachten waarvoor je kinesiologie in kan zetten, maakt het, voor mij, een extra rijke vorm van complementaire gezondheidszorg.

Duur van 1e consult: 1,5 uur
Kosten 1e consult: € 90
Duur van vervolg consult: 1 uur
Kosten vervolg consult: € 68
Aangesloten bij beroepsvereniging: Ja, BvK

Vergoeding door verzekeraars

(mits in pakket):

Ja

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Omdat mijn hart bij zowel kinderen als volwassenen ligt, is mijn praktijk gericht op alle leeftijdsgroepen en zowel voor mannen als vrouwen.
Werkt onder andere met:
  • Ik werk zowel met de fysiek/structuur
  • fysiologie/biochemie
  • psyche en energetisch werk
  • Werken met leerproblemen doe ik ook.
  • Mijn kracht ligt in het samenbrengen van verschillende categorieën en dit bewust te maken, zodat je er zelf mee verder kan.
Kinesiologie opleiding afgerond: Ja, Welkin Integraal Kinesioloog (vh Wellness Kinesiology Counsellor/Coach)
Andere opleiding afgerond: Ja, HBO-Sociaal pedagogische hulpverlening bij de Ichtus Hogeschool
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 501 – 1000
MBK gevolgd: Ja, School voor homeopathie
PSBK gevolgd: Ja, Vrijstelling: HBO SPH
Faculty member: Nee
Instructeur: Nee
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Nee
Kinesiologische opleiding
Niet-Kinesiologische opleiding
MBK afgerond
PSBK afgerond
Vergoed door zorgverzekeraar

Contact

Thorbeckelaan 2
2805 CA Gouda
Zuid-Holland, Nederland

06-44852808
info@ki-no-nagare.nl
www.ki-no-nagare.nl/

Liefdevol, zachte kracht, enthousiast

Back To Top