skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Anita van der Gulik

Mijn naam is  Anita van der Gulik. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Dirkshorn. Ik heb sinds 2009 een eigen praktijk met Kinesiologie, massage en detox.

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik veel last van bekkeninstabiliteit. Ik had moeite met lopen en had veel pijn. Na de bevalling ging ik op zoek naar hulp. Zo ben ik in  aanraking gekomen met Kinesiologie. Na een paar behandelingen was dit helemaal verholpen. Het was zo ongelofelijk, hier wilde ik meer van weten.

Meer informatie

Na informatie ingewonnen te hebben, ben ik eerst een cursus gaan doen in Touch for Health. Hier werd ik zo enthousiast van dat ik mij heb aangemeld voor de beroepsopleiding bij het Welkin Kinesiologie College. Met heel veel plezier heb ik door de jaren heen veel prachtige cursussen gevolgd, waar ik ook voor mijn eigen ontwikkeling, veel aan heb gehad.Door deze opleiding heb ik menige blokkerende overtuiging overboord kunnen zetten. Ik durfde weer te vertrouwen op wat mijn lichaam mij wilde vertellen. Ik voel nu meer verbinding tussen lichaam en geest.

Door het toe te passen in mijn praktijk kan ik anderen op weg helpen en begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Elk consult is een ontdekkingsreis. Kinesiologie helpt jou inzicht te geven over je klachten. Geweldig dat je eigen lichaam precies aan kan geven wat het nodig heeft om aan een klacht te werken.

Door diverse technieken uit de massage en Kinesiologie te combineren kan het lichaam zich ontdoen van storende elementen, zowel fysiek als mentaal. Door gebruik te maken van een detoxkuur, waarbij men tijdelijk op een geheel ander, zeer gezond, dieet overgaat, kan het lichaam ook gereinigd worden.

Ik geef ook cursus in Touch for Health, Themadag Vingermodes, Themadag GEMS en Themadag Energie. Ben je ook nieuwsgierig wat jouw lichaam te vertellen heeft? Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk. Voor

Duur van 1e consult: 1,5 uur
Kosten 1e consult: € 62,50
Duur van vervolg consult: 1 uur
Kosten vervolg consult: € 52,50
Aangesloten bij beroepsvereniging: Nee

Vergoeding door verzekeraars

(mits in pakket):

Nee

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren.
Werkt onder andere met: Fysiek: alles rondom spieren via kinesiologie en massage. En verder: allergieen, testen van vitamines en mineralen. Burn-out en stress gerelateerde klachten. Energetisch werk vanuit kinesiologie en Quantum Touch.
Kinesiologie opleiding afgerond: Ja, Welkin Integraal Kinesioloog – niveau A
Andere opleiding afgerond: Nee
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 501 – 1000
MBK gevolgd: Ja, Centrum voor Kinesiologie Noord
PSBK gevolgd: Nee
Faculty member: Nee
Instructeur: Ja, Touch for Health 1-4, Themadag Vingermodes, GEMS, Stress Release 1-4, Energiecentra, Pijn verlichten via Acupressuur en Kinesiologie, Verminder hoofd- en nekklachten, Oefenmoment Kinesiologie
Docent aan instituut: Nee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Nee
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Nee
Kinesiologische opleiding
MBK afgerond
Instructeur/docent

Contact

Schoolstraat 14
1746 AP Dirkshorn
Noord-Holland, Nederland

06-27303224
info@praktijkanitavandergulik.nl
www.praktijkanitavandergulik.nl

Let, als je naar een doel reist, goed op de weg. Want de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen.

Back To Top