skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Alie Relker

Mijn passie is om de bijzondere dingen die ik in de loop van mijn leven geleerd heb en nog steeds leer met anderen te delen, zodat ze hier hun voordeel mee kunnen doen. Op deze manier hoop ik een bijdrage te leveren aan een liefdevolle, vreedzame en kindvriendelijke wereld. Als begeleidend kinesioloog en kindercoach ben ik ondersteuner in leerprocessen en emotionele veranderingsprocessen.

Meer informatie

Samen met mensen, groot en klein, breng ik hun emoties en kwaliteiten in kaart en begeleid ik ze om hun mogelijkheden te ontdekken en steviger in hun eigen kracht te staan. Mijn werk doe ik al jaren met liefde en passie. Jarenlang heb ik mensen opgeleid in de One Brain® kinesiologie. Ik heb een praktijk aan huis en werk ook een aantal uren per week op een basisschool. Lichaamsfeedback, het Emotioneel Kompas en gezichtskenmerken vormen de basis ingrediënten van mijn werk. Hierover schrijf ik en geef ik cursussen. In Juni 2016 is het boek Kindergezichten Lezen door uitgeverij Panta Rhei op de markt gebracht. Ik geef de cursus Kindergezichten lezen en najaar 2017 de cursus Het Emotioneel Kompas & Lichaamsfeedback. “Kindercoaching en Kinesiologie — De Verbinding” zal voorjaar 2018 van start gaan.

Aanvullende informatie

Educatiecentrum De Skarabee, voor opleidingen en praktijk, vanaf 1991.
Sinds 2010 gestart met het ontwikkelen en geven van eigen workshops; oprichter van bewustzijnskinesiologie ‘de verbinding’. Vanaf 2009 als kinesioloog en kindercoach, t.b.v. leerling- en lesondersteuning, werkzaam op een basisschool.

Sinds 1986 werkzaam als docent – trainer in de kinesiologie. Eerst als TfH en Edu kinesiologie instructeur. Van 1989 – 2010 trainer voor Three In One Concepts®. Eerst als instructeur basis- en vervolgtraining. Vanaf 1998 Faculty; in Nederland en meerdere landen in Europa vele mensen opgeleid om Instructeur en/of Consultant in de One Brain® kinesiologie te worden. Ik heb ongeveer 8000 contacturen op mijn naam staan.
Van 1979 – 1991 parttime werkzaam geweest als verpleegkundig docent.
Ik heb een volledige opleiding kinesiologie gedaan. De gehele training van Three In One Concepts® heb ik meerdere keren gevolgd. Daarnaast heb ik verschillende kinesiologie cursussen gedaan. In totaal heb ik ongeveer 3000 uren kinesiologie gevolgd.

Duur van 1e consult: ca. 1 3/4 uur
Kosten 1e consult: € 75
Duur van vervolg consult: ca. 1,5 uur
Kosten vervolg consult: € 75
Aangesloten bij beroepsvereniging: Ja, BvK en NIBIG

Vergoeding door verzekeraars

(mits in pakket):

Nee

Kinesiologen werken holistisch. Dat wil zeggen dat ze naar de hele mens kijken en deze in zijn totaliteit balanceren. Ook als een kinesioloog zich in de praktijk richt op een bepaalde stroming of doelgroep.

Richt zich bij voorkeur op: Iedereen is welkom!
Werkt onder andere met: Ik ondersteun zowel emotionele veranderingsprocessen als ook leer- en ontwikkelingsprocessen. Ook maak ik kwaliteitsprofielen voor individuen, paren, gezinnen of teams.
Kinesiologie opleiding afgerond: Ja, Three-in-One van Gordon Stokes en Daniel Whiteside (in totaal ca. 3000 lesuren)
Andere opleiding afgerond: Ja, Verpleegkunde A en Docentenopleiding Verpleegkunde
Docent Contact Uren (DCU) of lesuren: 2001 – >
MBK gevolgd: Nee
PSBK gevolgd: Nee
Faculty member: Nee
Instructeur: Ja, Kindergezichten Lezen – Lichaamsfeedback en het Emotioneel Kompas – Kindercoaching & Kinesiologie
Docent aan instituut: Ja, De Skarabee
Ontwikkelaar / grondlegger cursus of stroming: Ja, Bewustzijnskinesiologie ‘De verbinding’
Oprichter/bestuurslid opleidingsinstituut: Ja, De Skarabee
Kinesiologische opleiding
Niet-Kinesiologische opleiding
Instructeur/docent
Ontwikkelaar/grondlegger
Oprichter/bestuurslid instituut

Contact

Nieuwendamlaan 350
2547 JT Den Haag
Zuid-Holland, Nederland

070-3656855
alie.deskarabee@kpnmail.nl
www.deskarabee.nl/

Alles staat altijd met alles in verbinding

Back To Top