skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Welkin | Voeding & Middelen testen – Montfoort

door Welkin
Start
14 september 2020 09:30
Tot
15 september 2020 16:30
Materiaal
Inclusief manual Voeding & Middelen testen
Verblijf
Inclusief koffie/thee/wat lekkers; zelf lunch meenemen
Alle cursusdagen
14 en 15 september 2020
Docent
Marjolein Hermans en/of Annabelle Rijntjes

359.50

Status

Cursus details

Misschien heb je wel eens gezien dat iemand werkte met een testdoos met daarin allemaal ampullen/buisjes. Of heb je zelf mogen ervaren dat werd uitgetest welke voedingsstoffen je lichaam kon verdragen of niet. Hoe werkt dat nou?

Deze uitdagende cursus, schenkt niet alleen aandacht aan de voedingsmiddelen (echte voeding of supplementen) die je lichaam doorgaans en in specifieke situaties nodig heeft maar leert je tevens alles over het kinesiologisch werken met verschillende soorten testdozen die in de cursusruimte aanwezig zijn.

Maar wat weet je van de testsets zelf? Sommige testsets bevatten voedingssupplementen andere testsets zijn alleen inzetbaar als informatiebron of te gebruiken om te balanceren. Welke leveranciers zijn er en wat voor invloed hebben zij?

We balanceren met allerlei technieken en leggen linken met

  • de vingermodes
  • de Orgaanreflexpunten
  • Touch for Health spieren
  • Riddler punten: aan de hand van de kaart die is uitgegeven door Michael Wild en de exclusief bij Welkin verkrijgbare Riddler punten testset *.

Als je hebt uitgezocht wat je lichaam nodig heeft, leer je tevens onderzoeken of het deze stoffen wel kan verdragen en of het daadwerkelijk nodig is deze stoffen in te nemen.

Het komt regelmatig voor dat meerdere stoffen het lichaam zouden kunnen ondersteunen. Maar heb je ze ook echt allemaal nodig? In de cursus leer je uitzoeken of een bepaalde stof prioriteit heeft ten opzichte van andere stoffen (zonder gebruik van de prioriteitsmode). De lesstof omvat tevens testen voor luchtkwaliteit, toxiciteit en meer!

* De kaart is inbegrepen in de cursusprijs. De testset is optioneel. Zie de webshop .

Aantal lesuren: 16
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 -4

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Wellness Kinesiologie

Maand

September 2020

Provincie

Utrecht

Welkin

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top