skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Welkin Voeding en middelen testen – Montfoort

door Marjolein Boeren
Start
22 februari 2019
Tot
23 februari 2019
Adres
Balsebaan 107, Bergen op Zoom   Bekijk kaart
Materiaal
inclusief
Verblijf
inclusief
Alle cursusdagen
22 en 23 februari 2019

359.50

Status

Cursus details

Deze cursus maakt onderdeel uit van de Wellness Kinesiology lijn van Wayne Topping en wordt in Nederland gegeven door de (oud) Faculty-members.

Misschien heb je wel eens gezien dat iemand werkte met een testdoos met daarin allemaal ampullen/buisjes. Of heb je zelf mogen ervaren dat werd uitgetest welke voedingsstoffen je lichaam kon verdragen of niet. Hoe werkt dat nou?

Deze uitdagende cursus, schenkt niet alleen aandacht aan de voedingsmiddelen (echte voeding of supplementen) die je lichaam doorgaans en in specifieke situaties nodig heeft maar leert je tevens alles over het kinesiologisch werken met verschillende soorten testdozen die in de cursusruimte aanwezig zijn.

Maar wat weet je van de testsets zelf? Sommige testsets bevatten voedingssupplementen andere testsets zijn alleen inzetbaar als informatiebron of te gebruiken om te balanceren. Welke leveranciers zijn er en wat voor invloed hebben zij?

We balanceren met allerlei technieken en leggen linken met

  • de vingermodes
  • de Orgaanreflexpunten
  • Touch for Health spieren
  • Riddler punten: aan de hand van de kaart die is uitgegeven door Michael Wild en de exclusief bij Welkin verkrijgbare Riddler punten testset *.

Als je hebt uitgezocht wat je lichaam nodig heeft, leer je tevens onderzoeken of het deze stoffen wel kan verdragen en of het daadwerkelijk nodig is deze stoffen in te nemen.

Het komt regelmatig voor dat meerdere stoffen het lichaam zouden kunnen ondersteunen. Maar heb je ze ook echt allemaal nodig? In de cursus leer je uitzoeken of een bepaalde stof prioriteit heeft ten opzichte van andere stoffen (zonder gebruik van de prioriteitsmode). De lesstof omvat tevens testen voor luchtkwaliteit, toxiciteit en meer!

* De kaart is inbegrepen in de cursusprijs. De testset is optioneel. Zie de webshop .

Aantal lesuren: 16
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 -4

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Wellness Kinesiologie

Maand

Februari 2019

Provincie

Utrecht

Marjolein Boeren

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top