skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Welkin Stress Release 5 – Montfoort

door Marjolein Hermans
Start
8 april 2020
Tot
10 april 2020
Adres
Balsebaan 107, 4621 AM Bergen op Zoom   Bekijk kaart
Materiaal
inclusief
Verblijf
inclusief
Alle cursusdagen
8, 9 en 10 april 2020

392.50

Status

Cursus details

En dan zit je opeens niet meer aan het stuur. Je had nog zo bedacht dat je het deze keer anders zou doen maar nee… je handelde precies zoals je niet wilde. Waarschijnlijk heb je dan te maken met een onbewust actieve beperkende overtuiging.

Vanaf onze geboorte worden we op vele manieren geprogrammeerd: nature en nurture. Oftewel DNA (Personality traits) of opvoeding. Dat wat je hebt geleerd behoort tot jou pakket van waarden en normen. Vaak zorgt deze programmering voor rust, houvast en zekerheid. Maar regelmatig blijkt dat normen verworden tot overtuigingen die je beperken in je persoonlijke ontwikkeling.

Enkele voorbeelden daarvan zijn: “ik moet het iedereen naar de zin maken ”, “mannen moeten sterk zijn ”, “het is noodzakelijk om alles goed te doen ”, “ik ben op mezelf aangewezen omdat ik niemand kan vertrouwen ”, “mijn moeder zal niet van gedachten veranderen ”. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden.

Deze beperkende overtuigingen remmen niet alleen je ontwikkeling maar kunnen ook zorgen voor het ontstaan van ziektes. Er blijkt een relatie te bestaan tussen een patroon en ziektebeeld. De cursus leert je ze te ontdekken en op te ruimen. De Orgaan Reflexpunten komen hierbij ook aan bod. Het is dan ook een logisch vervolg op de eerdere modules.

Dit is waarschijnlijk één van de meest diepgaande modules die Wayne Topping heeft ontwikkeld waarbij je ook nog eens alle stof van de cursussen SR 1-4 herhaalt!

Aantal lesuren: 24
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1-4, Stress Release 1-4, Biokinetische Oefeningen

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Wellness Kinesiologie

Maand

April 2019, April 2020

Provincie

Utrecht

Marjolein Hermans

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top