skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Welkin Acht Extra Meridianen – Montfoort

door Marjolein Hermans
Start
27 mei 2020
Tot
29 mei 2020 Hele dag
Adres
Montfoort   Bekijk kaart
Materiaal
inclusief
Verblijf
inclusief
Alle cursusdagen
27, 28 en 29 mei 2020

392.50

Status

Cursus details

Je hebt tijdens de cursus Touch for Health kennis gemaakt met zgn. orgaanmeridianen: banen die door je lichaam stromen en energie vervoeren. Maar er bestaan naast de orgaanmeridianen nog andere meridianen: de zogenaamde Acht Extra Meridianen. Ook wel oermeridianen of wondermeridianen genoemd.

Deze meridianen vervoeren ancestrale energie en reguleren het energieniveau in de bekendere orgaanmeridianen (hart, long, nier, etc.). Met prachtige namen als bijvoorbeeld “Zee van Yang ” balanceren ze op een fundamenteel niveau de energie. Dat maakt dat de technieken die je tijdens de cursus leert, goed kunnen worden ingezet bij klachten die al langere tijd bestaan.

Qua opzet lijkt de cursus op Touch for Health. Er wordt gewerkt met veel nieuwe spiertesten die met behulp van neurolymfatische punten, neurovasculaire punten, de meridiaan of oorsprong/aanhechting kunnen worden versterkt. De belangrijkste correctie is echter die van het Kardinaalpunt: een specifiek acupunctuurpunt!

Ook wordt er gewerkt met de polspunten. Deze punten, die je kent uit Touch for Health, worden uitgebreid met de punten die behoren bij de 8 extra meridianen. Wat de cursus extra boeiend maakt is dat de 8 extra meridianen het hormonale stelsel (hypofyse, hypothalamus, schildklier, etc.) beïnvloeden

Doordat meer spiertesten worden aangereikt, breid je tevens je structuur-pakket ge-weldig uit. Ook bij deze cursus wordt er weer aandacht geschonken aan emoties en voeding.

Lees meer over Wellness kinesiologie en grondlegger Wayne W. Topping.

Aantal lesuren: 24
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1-4, Stress Release 1-4, Biokinetische Oefeningen

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Wellness Kinesiologie

Provincie

Utrecht

Maand

Mei 2020

Marjolein Hermans

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top