skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Vingermodes – Dirkshorn

door Anita van der Gulik
Start
11 januari 2020 09:00
Tot
11 januari 2020 17:00
Adres
Dirkshorn   Bekijk kaart
Materiaal
Inclusief

150.00

Status

Cursus details

Herken je dit? Je hebt Touch for Health 1-4 afgerond en zoveel technieken tot je beschikking gekregen dat je niet zo goed weet wanneer je wat gaat gebruiken. Je herkent het dus? Lees dan vooral verder!

Kinesiologie gaat uit van het principe dat iedere onbalans terug te voeren is op 1 van de 3 zijden van de driehoek t.w. structuur, chemie en psyche, aangevuld met elektromagnetisch. Als ervaren therapeut maar ook als beginnend cursist, heb je vaak vele technieken tot je beschikking om de balans te herstellen. De keuze om één van die technieken te gebruiken wordt veelal met het hoofd of het gevoel gemaakt.

Tijdens deze Themadag leer je echter een keuze te maken op basis van spiertesten met behulp van vingermodes. Er wordt je een basis-werkmethode geleerd waar ieder kinesiologisch consult mee kan worden vormgegeven en waar ook andere technieken en methoden die je in je rugzak hebt (Reiki, Shiatsu, Quantum Touch, etc. etc.) een plaats kunnen krijgen.

Het voordeel van deze werkmethode is het:

  • leren indelen en toepassen van hetgeen je aan modules hebt gevolgd
  • op het individu afstemmen van je handelingen (de spiertest bepaalt!)
  • kunnen controleren van wat je hebt gedaan

Het beste kun je de cursus volgen direct nadat je Touch for Health 4 hebt afgerond! Maar daarna is deze dag nog net zo waardevol. We werken met het manual dat door Marian Pijnenburg en Monique v.d. Starre is geschreven.

Aantal lesuren: 8
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 4

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Diversen Kinesiologie

Maand

Januari 2020

Provincie

Noord-Holland

Anita van der Gulik

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top