skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Touch for Health Doel bepalen en Metaforen | Beneden-Leeuwen

door Jolanda Wiezer
Start
22 oktober 2019 09:30
Tot
29 oktober 2019 17:00
Adres
van Heemstraweg   Bekijk kaart
Telefoon
0638308445
Materiaal
Inclusief
Lunch
Zelf meenemen
Data dagen
22 en 29 oktober 2019

190.00

Status

Cursus details

Soms wil je iets veranderen. Je hebt het over wat je niet meer wilt maar wat je wel wilt is nog niet helemaal duidelijk. Je betrapt jezelf op de verzuchting: “het is alsof ik tot mijn middel in een pot stroop zit. Ik kom niet vooruit!”

Om te kunnen veranderen zijn inzicht en een duidelijk doel helpende ingredienten. Tijdens deze cursus wordt daar veel aandacht aan besteed. Om tot een duidelijk doel te komen wordt gebruik gemaakt van metaforen.

Het toevoegen van metaforen aan je werk, in combinatie met de 5-elementen, geeft een groter inzicht in doelen en disbalansen, hetgeen je bewustwording stimuleert. Dit maakt de balans grondiger, betekenisvoller en effectiever door de inschakeling van emotionele en/of mentale aspecten.

Matthew Thie, de zoon van John en Carrie Thie, heeft al op zeer jonge leeftijd kennis gemaakt met Touch for Health en de hele ontwikkeling ervan van nabij meegemaakt. Het concept van efficiënte communicatie en gespreksvoering was al een onderdeel van de eerste workshops van zijn ouders.

Lees meer over de stroming Touch for Health en John en Matthew Thie

Aantal lesuren: 14
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 4

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Touch for Health

Maand

Oktober 2019

Provincie

Gelderland

Jolanda Wiezer

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top