skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Touch for Health – Doel bepalen en Metaforen – Alphen a.d. Rijn

door Roos Dekkers
Start
25 april 2020 10:00
Tot
26 april 2020 17:00
Adres
Alphen a.d. Rijn   Bekijk kaart
Materiaal
inclusief
Verblijf
inclusief lunch

297.00

inc materiaal en lunch en extra boekje Metaforen!

Status

Cursus details

Soms wil je iets veranderen. Je hebt het over wat je niet meer wilt maar wat je wel wilt is nog niet helemaal duidelijk. Je betrapt jezelf op de verzuchting: “het is alsof ik tot mijn middel in een pot stroop zit. Ik kom niet vooruit!”

Om te kunnen veranderen zijn inzicht en een duidelijk doel helpende ingredienten. Tijdens deze cursus wordt daar veel aandacht aan besteed. Om tot een duidelijk doel te komen wordt gebruik gemaakt van metaforen.

Het toevoegen van metaforen aan je werk, in combinatie met de 5-elementen, geeft een groter inzicht in doelen en disbalansen, hetgeen je bewustwording stimuleert. Dit maakt de balans grondiger, betekenisvoller en effectiever door de inschakeling van emotionele en/of mentale aspecten.

Matthew Thie, de zoon van John en Carrie Thie, heeft al op zeer jonge leeftijd kennis gemaakt met Touch for Health en de hele ontwikkeling ervan van nabij meegemaakt. Het concept van efficiënte communicatie en gespreksvoering was al een onderdeel van de eerste workshops van zijn ouders.

Lees meer over de stroming Touch for Health en John en Matthew Thie

Aantal lesuren: 14
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 4

Extra informatie

Maand

April 2020

Roos Dekkers

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top