skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Stress Release 3 – Maarssen

door Brigitte de la Rive Box
Start
2 juni 2019 09:30
Tot
2 juni 2019 18:30
Adres
Maarssen   Bekijk kaart
Materiaal
inclusief
Verblijf
neem je eigen lunch mee
Cursusdag
week 22 - zondag 2 juni

130.00

Status

Cursus details

Herken je dat? Je wilt iets echt heel er graag veranderen. En dat is ook echt zo. Maar toch is er steeds iets waardoor iets niet lukt…zeer waarschijnlijk een psychologisch reversal. Onze “ja maar…”. Tijdens Stress Release 3 (Geblokkeerde emoties) wordt dit belangrijke onderwerp behandeld.

Psychologische reversals (onderdeel van overlevingsstrategie) geven veel inzicht in een bepaald proces. Het zegt iets over zelfsabotage en ziektewinst. Daardoor wordt er vaak geen vooruitgang geboekt met behulp van therapieën en methodes die reeds hebben aangetoond normaliter goed te werken. Belangrijk dus om bij ieder consult te controleren of deze reversals een rol spelen en ze op te ruimen.

Maar we gaan ook aan de slag met geblokkeerde emoties. Het ervaren van verschillende emoties is heel normaal en nuttig maar als er sprake is van stagnatie  kunnen ze o.a. zorgen voor angsten, dwangmatig gedrag, fobieën en verslavingen.

Met behulp van de Callahan-methode en de uitbreiding daarop van Marge Murray (kinesioloog), worden deze geblokkeerde emoties vrijgemaakt. Roger Callahan was de grondlegger van de methode die door Gary Craig (EFT) bekendheid heeft gekregen. Het bijzondere aan de workshop van Wayne Topping is dat er via kinesiologische methoden therapeutisch maatwerk aan de cliënt wordt geleverd. Dit in tegenstelling tot de vele zelfhulpmethodes.

Deze module wordt door veel trainers samen gegeven met Stress Release 4 omdat de lesstof prachtig te combineren is. Officieel zijn beide delen los te volgen.

Aantal lesuren: 8
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en 2, Stress Release 1-2

Brigitte de la Rive Box

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top