skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Stress Release 3 – Culemborg

door Inge Burgerhof
Start
11 september 2020
Tot
11 september 2020
Materiaal
Inclusief manual à € 25,00 én inclusief printouts van de protocollen
Cursusdag
11 september van 9-17 uur

145.00

Emoties horen bij het leven maar geblokkeerde emoties kunnen ontstaan doordat de emotie voor die persoon op dat moment misschien te heftig was. Het stroomt in ieder geval niet zoals je zou willen. Het gevolg kun je vaak terug zien in het gedrag: de emotie wordt helemaal niet getoond waar het gepast zou zijn of teveel geuit waar het niet meer gepast is. Daarnaast kan het de achtergrond zijn van angsten, dwangmatig gedrag, fobieën en verslavingen.

Met de Psychologische Reversal gaan we onderzoeken (én aanpakken) waarom je iets heel graag wilt maar het niet lukt. Dan is er meestal iets wat je weerhoudt om dat te bereiken. Je vermijdt iets, anders had je je doel al bereikt. Wat wil je vermijden, wat roept die weerstand op? Waardoor saboteer je jezelf op dit doel? Het lijkt een onzichtbare kracht in jezelf. Niet je ratio, maar je onderbewustzijn gooit roet in het eten.

Twee hele krachtige protocollen die in elke praktijk veelvuldig ingezet zullen worden, terwijl het maar 1 dag cursus is…

Status

Cursus details

Herken je dat? Je wilt iets echt heel er graag veranderen. En dat is ook echt zo. Maar toch is er steeds iets waardoor iets niet lukt…zeer waarschijnlijk een psychologisch reversal. Onze “ja maar…”. Tijdens Stress Release 3 (Geblokkeerde emoties) wordt dit belangrijke onderwerp behandeld.

Psychologische reversals (onderdeel van overlevingsstrategie) geven veel inzicht in een bepaald proces. Het zegt iets over zelfsabotage en ziektewinst. Daardoor wordt er vaak geen vooruitgang geboekt met behulp van therapieën en methodes die reeds hebben aangetoond normaliter goed te werken. Belangrijk dus om bij ieder consult te controleren of deze reversals een rol spelen en ze op te ruimen.

Maar we gaan ook aan de slag met geblokkeerde emoties. Het ervaren van verschillende emoties is heel normaal en nuttig maar als er sprake is van stagnatie  kunnen ze o.a. zorgen voor angsten, dwangmatig gedrag, fobieën en verslavingen.

Met behulp van de Callahan-methode en de uitbreiding daarop van Marge Murray (kinesioloog), worden deze geblokkeerde emoties vrijgemaakt. Roger Callahan was de grondlegger van de methode die door Gary Craig (EFT) bekendheid heeft gekregen. Het bijzondere aan de workshop van Wayne Topping is dat er via kinesiologische methoden therapeutisch maatwerk aan de cliënt wordt geleverd. Dit in tegenstelling tot de vele zelfhulpmethodes.

Deze module wordt door veel trainers samen gegeven met Stress Release 4 omdat de lesstof prachtig te combineren is. Officieel zijn beide delen los te volgen.

Aantal lesuren: 8
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en 2, Stress Release 1-2

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Wellness Kinesiologie

Maand

September 2020

Provincie

Gelderland

Inge Burgerhof

[acf field="verkoper_aangepast_veld" post_id="36"]
Back To Top