skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Oefenmoment kinesiologie – Waddinxveen

door Inge van der Zwan - Dijkman
Start
7 november 2019
Tot
7 november 2019
Adres
Sperwerhoek 44, 2743 GC Waddinxveen   Bekijk kaart

25.00

Status

Cursus details

Tja… gitaar spelen… Een vak apart! Net als autorijden, taarten bakken, glasblazen, breien, masseren, etc. Je kunt het pas echt goed, als je veel oefent. Dat geldt dus ook voor kinesiologie!

Dus, voor iedereen die het vak in de vingers wil krijgen bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen. Toegankelijk voor individuele cursisten en (oud-) studenten van Welkin, Topki of NSK. Beginnend of gevorderd, het maakt niet uit. Want alleen oefening baart tenslotte… kinesiologie!

De ervaring leert dat deze momenten buitengewoon nuttig en gezellig zijn. De nadruk ligt op het zelfstandig balanceren onder toezicht van een instructeur en/of afgestudeerde Welkin Integraal Kinesioloog © . Het is niet de bedoeling dat er cursus wordt gegeven, maar bij onduidelijkheden kun je natuurlijk altijd rekenen op steun.

De oefenmomenten worden regelmatig door het hele land gehouden. Hoe je als cursist de avond invult is aan jou. Je kunt er voor kiezen een proefpersoon mee te nemen maar dat hoeft niet. Je kunt ook oefenen met een mede cursist/student.

Aantal lesuren: 2,5 a 3
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Diversen Kinesiologie

Inge van der Zwan - Dijkman

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top