skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Metaforen en doel bepalen – Dirkshorn

door Anita van der Gulik
Start
1 februari 2020 09:00
Tot
2 februari 2020 17:00
Adres
Dirkshorn   Bekijk kaart
Materiaal
Inclusief

270.00

Status

Cursus details

Soms wil je iets veranderen. Je hebt het over wat je niet meer wilt maar wat je wel wilt is nog niet helemaal duidelijk. Je betrapt jezelf op de verzuchting: “het is alsof ik tot mijn middel in een pot stroop zit. Ik kom niet vooruit!”

Om te kunnen veranderen zijn inzicht en een duidelijk doel helpende ingredienten. Tijdens deze cursus wordt daar veel aandacht aan besteed. Om tot een duidelijk doel te komen wordt gebruik gemaakt van metaforen.

Het toevoegen van metaforen aan je werk, in combinatie met de 5-elementen, geeft een groter inzicht in doelen en disbalansen, hetgeen je bewustwording stimuleert. Dit maakt de balans grondiger, betekenisvoller en effectiever door de inschakeling van emotionele en/of mentale aspecten.

Matthew Thie, de zoon van John en Carrie Thie, heeft al op zeer jonge leeftijd kennis gemaakt met Touch for Health en de hele ontwikkeling ervan van nabij meegemaakt. Het concept van efficiënte communicatie en gespreksvoering was al een onderdeel van de eerste workshops van zijn ouders.

Lees meer over de stroming Touch for Health en John en Matthew Thie

Aantal lesuren: 14
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 4

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Touch for Health

Maand

Februari 2020

Provincie

Noord-Holland

Anita van der Gulik

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top