skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Doel bepalen en Metaforen – Culemborg

door Inge Burgerhof
Start
25 maart 2020
Tot
26 maart 2020
Materiaal
Inclusief (kleurrijk) werkboek à € 30,00, exclusief zelf aan te schaffen: 'Touch for Health Pocket Book With Chinese 5 Element Metaphors'
Alle cursusdagen
2 dagen: 25 en 26 maart van 9-16 uur

240.00

Tijdens de cursus leer je de metaforen te gebruik uit ‘De complete editie Touch for Health’ én ‘Touch for Health Pocket Book With Chinese 5 Element Metaphors’, maar je leert vooral je eigen creativiteit in te zetten.

Status

Cursus details

Soms wil je iets veranderen. Je hebt het over wat je niet meer wilt maar wat je wel wilt is nog niet helemaal duidelijk. Je betrapt jezelf op de verzuchting: “het is alsof ik tot mijn middel in een pot stroop zit. Ik kom niet vooruit!”

Om te kunnen veranderen zijn inzicht en een duidelijk doel helpende ingredienten. Tijdens deze cursus wordt daar veel aandacht aan besteed. Om tot een duidelijk doel te komen wordt gebruik gemaakt van metaforen.

Het toevoegen van metaforen aan je werk, in combinatie met de 5-elementen, geeft een groter inzicht in doelen en disbalansen, hetgeen je bewustwording stimuleert. Dit maakt de balans grondiger, betekenisvoller en effectiever door de inschakeling van emotionele en/of mentale aspecten.

Matthew Thie, de zoon van John en Carrie Thie, heeft al op zeer jonge leeftijd kennis gemaakt met Touch for Health en de hele ontwikkeling ervan van nabij meegemaakt. Het concept van efficiënte communicatie en gespreksvoering was al een onderdeel van de eerste workshops van zijn ouders.

Lees meer over de stroming Touch for Health en John en Matthew Thie

Aantal lesuren: 14
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 4

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Touch for Health

Maand

Maart 2020

Provincie

Gelderland

Inge Burgerhof

[acf field="verkoper_aangepast_veld" post_id="36"]
Back To Top