skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Holographic Touch for Health 1 – Velp

door Els Jansen
Start
16 februari 2019
Tot
17 februari 2019
Adres
Kerkallee 31 6882 AL Velp   Bekijk kaart
Materiaal
Inclusief
Verblijf
Inclusief

250.00

Status

Cursus details

Vind je het werken met Touch for Health ook zo mooi? Maar ben je op zoek naar verdieping? Dan mag je de cursus Holographic Touch for Health eigenlijk niet overslaan. Je geeft er balansen mee die nog een stuk dieper werken dan TFH 1 t/m 4, maar ook nog eens sneller zijn uit te voeren.

Je gaat holografisch (3 dimensionaal) te werk, wat betekent dat je op zoek gaat naar de relatie tussen de onbalansen. Dit doe je aan de hand van een specifieke spier en de alarmpunten. Het resultaat van jouw zoektocht is de te corrigeren onbalans. Aangezien iedere meridiaan de energie van alle andere meridianen in zich heeft, kan de te corrigeren onbalans bijvoorbeeld de nierenergie in de levermeridiaan zijn. Je gaat dus heel specifiek te werk. Corrigeren doe je via circuit lokaliseren net als bij Touch for Health.

De voordelen van Holographic Touch for Health op een rij:

  1. Je kijkt altijd naar de relatie tussen meridianen en balanceert de relatie
  2. De relatie tussen de meridianen geeft jou, de tester, belangrijke informatie over de disbalans die je anders niet zou hebben gehad
  3. De technieken die je gebruikt – dezelfde als in Touch for Health – leiden directer naar specifieke gebieden van de disbalans en geven daardoor betere resultaten!

Aanvullend leer je meer over de originele Touch for Health technieken dan je al wist, zoals spindelcellen en pauselock. Ook wordt uitgebreid ingegaan op de krachtige werking van de Tibetaanse acht. In de cursus is ook uitgebreid aandacht voor principes van het holografisch balanceren en hoe deze worden toegepast in kinesiologie. Je zou deze cursus kunnen zien als een brug tussen Touch for Health en Applied Physiology.

Het leuke is dat je de technieken die je leert, direct in je praktijk kunt toepassen!

De grondlegger van Holographic Touch for Health, Adam Lehman, geeft les
Als je de kans hebt om een cursus te volgen bij de grondlegger van de cursus, dan raden we je aan om die kans met beide handen aan te grijpen. In mei 2017 komt Adam Lehman naar Nederland om de cursussen HTFH 1 en 2 en HeartMath te geven!

Adam Lehman is al heel lang instructeur van zowel Touch for Health als Applied Phsyiology en hij heeft met Holographic Touch for Health iets ontwikkeld dat de basis principes van beide cursuslijnen combineert! De cursus is geaccrediteerd door het IKC in Australië. Bekijk alle cursussen die Adam in Nederland geeft (filter Overige > Instructeurs > Adam Lehman)

Lees meer over Applied Physiology en over Adam

Aantal lesuren: 16
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 2 (liefst ook 3 en 4)

Extra informatie

Kinesiologie stromingen

Touch for Health

Maand

Februari 2019

Provincie

Gelderland

Els Jansen

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top